Om Os

OM OS


Hvad nu hvis? Det er  det spørgsmål, vi oftest stiller hinanden i ScandiMir. Spørgsmålet dækker over  den  innovationsånd, som førte til  udviklingen af et højeffektivt og konkurrencedygtigt solarsystem, og som blev grundlaget for, at adm. direktør Carsten Boye Bisonnel sammen med 4 partnere stiftede ingeniørvirksomheden ScandiMir ApS. 


Holdet bag ScandiMir ApS består af en direktion, en partner-gruppe  og en bestyrelse  - alle med mange års erfaring indenfor privat- og offentligt regi - og med stærke kompetencer indenfor innovation og udvikling, ledelse, virksomhedsdrift og produktion.   


 

HVORDAN ARBEJDER VI?


Vores daglige arbejde  er dybt forankret i en stor innovationslyst, stor arbejdsglæde og høje ambitioner - og for os er det naturligt at  gå forrest, når der viser sig et  behov for at gå nye veje. Også selvom  vejen ikke altid  er snorlige. 


Vi tror på, at det er i den åbne dialog og i det tætte samarbejde, at vi bliver klogere, bliver inspirerede  og kommer frem til de bedste idéer og  løsninger. Vi samarbejder derfor med en bred vifte af stærke samarbejdspartnere fra både ind- og udland for at sikre, at vi hele tiden bliver udfordret og får input fra de dygtigste specialister.   Vi stiller høje krav til os selv og til vores samarbejdspartnere for at sikre, at vi kan leve op til  vores ambition om at stå i spidsen, når det gælder innovation, kvalitet, service og konkurrencedygtighed.         

VORES HISTORIE

VORES VÆRDIER

VORES MISSION OG VISION