Om Os

OM OS

 

Hvad nu hvis? Det er det spørgsmål, vi oftest stiller hinanden i ScandiMir. Spørgsmålet dækker over den innovationsånd, som førte til udviklingen af et højeffektivt og konkurrencedygtigt solarsystem, og som blev grundlaget for, at adm. direktør Carsten Boye Bisonnel sammen med 4 partnere stiftede ingeniørvirksomheden ScandiMir ApS.

 

Holdet bag ScandiMir ApS består af en direktion, en partner-gruppe og en bestyrelse - alle med mange års erfaring indenfor privat- og offentligt regi - og med stærke kompetencer indenfor innovation og udvikling, ledelse, virksomhedsdrift og produktion.

 

HVORDAN ARBEJDER VI?

 

Vores daglige arbejde er dybt forankret i en stor innovationslyst, stor arbejdsglæde og høje ambitioner - og for os er det naturligt at gå forrest, når der viser sig et behov for at gå nye veje. Også selvom vejen ikke altid er snorlige.

 

Vi tror på, at det er i den åbne dialog og i det tætte samarbejde, at vi bliver klogere, bliver inspirerede og kommer frem til de bedste idéer og løsninger. Vi samarbejder derfor med en bred vifte af stærke samarbejdspartnere fra både ind- og udland for at sikre, at vi hele tiden bliver udfordret og får input fra de dygtigste specialister. Vi stiller høje krav til os selv og til vores samarbejdspartnere for at sikre, at vi kan leve op til vores ambition om at stå i spidsen, når det gælder innovation, kvalitet, service og konkurrencedygtighed.

VORES HISTORIE

VORES VÆRDIER

VORES MISSION OG VISION

Contact

ScandiMir ApS Næsseslottet Dronninggårds Allé 136 DK - 2840 Holte

+45 4541 1010 info@scandimir.dk CVR nr. 37249920

Copyright © ScandiMir - All Rights Reserved