Vores historie

 

VORES HISTORIE

En iboende skabertrang og innovationslyst samt årtiers erfaring og innovation indenfor vedvarende energiløsninger dannede grundlaget for, at plast- og maskiningeniør/adm. direktør Carsten Boye Bisonnel i 2014 stiftede ScandiMir Solar ApS med fire andre partnere. Virksomheden blev således en naturlig videreførelse af den koncern, som Carsten Boye Bisonnel grundlagde og stod i spidsen for i årene fra 1979 til 2009 - med bl.a. vindenergi som omdrejningspunkt.

 

Idéen om at udvikle et mere effektivt CSP-baseret solarsystem spirede allerede i årene, hvor Carsten Boye Bisonnel var frontløber indenfor vindenergisektoren - og da de første beregninger og skitser af første prototype tog form, var grundlaget for endnu et innovationsprojekt født.

 

At det var solenergien valget faldt på, var ikke tilfældigt. Ønsket om at bidrage til udbredelse af vedvarende energi med den absolut reneste energikilde var afgørende - og da Carsten Boye Bisonnel udviklede en måde at skabe optimal udnyttelse af solindstrålingen, var der ikke langt fra tanke til handling - hvorefter ScandiMir Solars partnerskab / ingeniørgruppe blev grundlagt.

Stifter/ adm. dir. Carsten Boye Bisonnel

 

Og så gik det stærkt. Allerede fra sommeren i 2014 indledte ScandiMir Solar et samarbejde med de to innovative varmeværker og kommuner, Solrød- og Ringkjøbing Skjern omkring opstilling og test af det nye solarsystem - og prototypen ScandiMir 4/24 PLUS - AURORA - der blev opstillet i april 2016, bliver nu testet ved Solrød Varmeværk. Med de første banebrydende testresultater er forventningerne høje i forhold til det videre udviklingsforløb af solarsystemet. Opstilling og testning af solarsystemet ved Ringkjøbing Fjernvarmeværk påbegyndes i løbet af sommeren 2016.

VORES HISTORIE

VORES VÆRDIER

VORES MISSION OG VISION

Kontakt

ScandiMir Solar ApS Næsseslottet Dronninggårds Allé 136 DK - 2840 Holte +45 4541 1010 info@scandimir.dk CVR nr. 37251534

Copyright © ScandiMir Solar - All Rights Reserved